0030 6932735224 / 0030 28420-51208 emilio@mertiza.com

Reserveren of inlichtingen inwinnen?

Wilt u met ons in contact komen, omdat u vragen heeft?
Klikt u dan op de button contact. Vul daar uw vraag of vragen in en verstuur de mail. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen. Hopelijk besluit u vervolgens om uw vakantie bij ons te boeken. Heeft u echter nog wat meer vragen? Geen probleem, wij beantwoorden ze graag.

Wilt u reserveren?
Vult u dan het reserveringsformulier in en verstuur deze. Geeft u ook aan of u een auto wilt huren of gebruik wilt maken van onze taxiservice. Wij maken uw reservering zo snel mogelijk in orde.

De bevestiging ontvangt u via uw e-mailadres.

Uw vlucht
Er zijn verschillende websites waarop u online uw vluchten kunt boeken. Dit betreft vluchten vanuit Nederland, Duitsland en België. Wilt u graag dat wij u helpen bij het vinden van deze vluchten? Geeft u dat dan aan op het reserveringsformulier of via een email.

Betaling van uw vlucht
Uw vlucht boekt u dus niet bij ons. De verkoper van de vluchten maakt u duidelijk op welke manier u uw vlucht moet betalen.

Betaling van uw accommodatie en eventuele huurauto
U betaalt ons slechts 15% van de het verschuldigde bedrag, direct na uw boeking. Het overige deel betaalt u een week voor uw komst.

Uitzondering
Gasten voor Villa Mertiza en Aleikos Panorama in Mirtos en Villa Lambros in Tertsa betalen pas bij aankomst. Dit betreft zowel huurauto, taxi, als ook het verblijf.

opbouw en onderhoud Cyber Shrimp © auteursrechten juli, 2020  Mirtos Travel