0030 6932735224 / 0030 28420-51208 emilio@mertiza.com

Groepsreizen naar Mirtos

Ruime ervaring met allerlei soorten groepen
Wij hebben in Mirtos, op zuid Kreta, ruime ervaring met het ontvangen en verzorgen van groepen. Transfers, huisvesting, maaltijden, excursies en wandelingen. Wij geven alle mogelijke aandacht en service aan de deelnemers van de reis, maar ook aan de organisator of begeleider. Wij kunnen hem of haar veel uit handen nemen, zodat alle aandacht kan gaan naar de deelnemers. Groepen die cursussen en trainingen willen, kunnen met allerlei specifieke wensen bij ons terecht. Wij denken met u mee.

Activiteiten in en rond Mirtos
De wijde omgeving van Mirtos biedt een scala aan mogelijkheden voor excursies en wandelingen. Wij doen graag een voorstel voor een gevarieerd programma, geheel naar uw wens en uw budget.

Mirtos Wandeldorp
Wandelen kan een onderdeel zijn van uw groepsreis. Misschien wilt u wel een totale wandelvakantie organiseren. Wij werken nauw samen met een uitstekende wandelgids, die Oost en Zuid Kreta op haar duimpje kent en Nederlands spreekt. Op onze website: www.mirtos-wandeldorp.com  maakt u uitgebreid kennis met de prachtige wandelgebieden die wij hebben.

Familie- en vriendenvakanties
In Mirtos ontvangen wij ook mensen die trouwen of een zoveeljarig huwelijksfeest vieren. Wij regelen uitstapjes, diners, buffetten, mooie plaatsen om foto’s te maken en zelfs Griekse muziek.
“Een onvergetelijke tijd”, dat horen wij vaak!

Welkom bij ons in Mirtos
Uw groep wordt bij ons ondergebracht in Villa Mertiza en/of in Aleikos Panorama, beide in Mirtos. Goede, schone en sfeervolle accommodaties. De staf van beide heeft veel ervaring met de opvang, verzorging en begeleiding van uw groep. Alle informatie over Villa Mertiza en Aleikos Panorama treft u aan op www.mertiza.com

opbouw en onderhoud Cyber Shrimp © auteursrechten april, 2020  Mirtos Travel